023 - 205 2066 info@fondz.nl

Hé ondernemer!

Je zal maar ziek worden...

 

 

FONDZ is opgezet zodat ondernemers in hun levensonderhoud kunnen
voorzien bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of gebrek.

 

 

 

Wat & hoe?

FONDZ biedt betaalbare ArbeidsOngeschiktheidsVoorzieningen (AOV) voor alle ondernemers in Nederland, als alternatief voor vaak kostbare verzekeringen. FONDZ doet dit door de krachten van ondernemers te bundelen. Bij FONDZ noemen wij dat ‘crowdpooling’®. Door ondernemers te verenigen staan zij allemaal sterker wanneer het eens tegenzit. Met FONDZ hebben ondernemers hun zaak ‘goed voor elkaar’. Heb jij je zaak goed voor elkaar? Ook als je arbeidsongeschikt wordt?

Waarom nu?

Er komt nieuwe wetgeving aan in Nederland, nog dit jaar of begin volgend jaar, als gevolg van het in 2019 gesloten Pensioenakkoord. Onderdeel daarvan is dat ondernemers / ZZP-ers verplicht worden om een ArbeidsOngeschiktheidsVoorziening (AOV) te treffen. Ondernemers die nu inschrijven bij FONDZ hebben meteen een regeling getroffen om arbeidsongeschiktheid op te vangen, en kunnen dit aantonen. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Waarom?

Omdat ondernemen betekent dat jij gecalculeerd risico’s neemt, en omdat jij geen geld weggooit, toch? Niemand kan de toekomst met zekerheid voorspellen, ook jij niet. Ook ondernemers worden ziek…

Voor wie?

Iedereen die als ondernemer in Nederland actief is, ingeschreven staat met een bedrijf bij de Kamer van Koophandel (KvK) en als ondernemer bekend is bij de Belastingdienst, komt in aanmerking om mee te doen met FONDZ. Dat zijn zo’n 1,2 miljoen mensen die samen hun zaakjes ‘goed voor elkaar’ kunnen hebben.

– ZZP-ers (Zelfstandigen Zonder Personeel),
– Maten in maatschappen,
– Vennoten in vennootschappen,
– DGA’s (Directeur Groot Aandeelhouders)

FONDZ, Goed voor elkaar!

info@fondz.nl

Meer en Duin 365, 2163 HE Lisse