FONDZ groeit! En hoe meer ondernemers meedoen, hoe sterker wij samen zijn. Daarom denken wij ook na over jullie toekomst. Want er is meer dan gezond of ziek zijn.

We worden ook ouder, en op een bepaald moment stoppen we met werken. Daarom denkt FONDZ ook aan een pensioen voor ondernemers en zzp-ers. Want er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je ook op jouw oude dag nog voordeel hebt van jouw ondernemersdrang. Veel zzp-ers hebben hun pensioen niet goed geregeld. Komt tijd, komt raad wordt er vaak gedacht. Maar daardoor wordt het voordeel van samengestelde interest of gestapelde rente gemist. En dat is niet slim, want zo laten we samen veel voordeel liggen.

Het geld dat je met FONDZ opzij zet ben je niet kwijt. Het geld dat in jouw potje zit wanneer je ooit stopt krijg je terug. En wanneer je langer dan 3 jaar deelneemt krijg je een overschot in jouw potje zelfs jaarlijks terug. Dat geld kan je natuurlijk gebruiken voor een vakantie of een leuke aankoop, maar je kan het ook inzetten voor jouw pensioen.

FONDZ heeft een paar mogelijkheden op een rij gezet voor jouw pensioen als ondernemer.