023 - 205 2066 info@fondz.nl

Voorwaarden

Ondernemers

Alle ondernemers in Nederland kunnen meedoen met FONDZ.nl. Of je nu ZZP-er, DGA, Maat of Vennoot bent, FONDZ is geschikt voor jou.

Je bent als ondernemer bekend bij de Belastingdienst.

Je gemiddelde maandelijkse bedrijfswinst is minimaal €750,-
Jouw onderneming bestaat minimaal 1 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk.

Je kan werken op het moment van inschrijven.
Je woont en/of werkt in principe in Nederland.
Voldoe je hieraan, doe dan mee!

Crowdpooling

Je staat achter het FONDZ principe van crowdpooling®. Bij FONDZ crowdpooling® gebruiken we de kracht van de vereniging van individuen, waardoor zij samen sterker staan.

Bij FONDZ worden financiële krachten gebundeld, waardoor een solide vangnet wordt gecreëerd voor hen die dat onverhoopt nodig blijken te hebben.

Je verzekert je dus niet individueel, maar treft als groep een voorziening waar je op terug kan vallen wanneer dat nodig is.

Verantwoord

Als ondernemer is het belangrijk om je verstand goed te gebruiken, kansen te zien, en gecalculeerde risico’s te nemen.
FONDZ biedt de kans om verantwoord om te gaan met jouw risico op (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid. Iedereen kan ziek worden, ook jij. Wanneer je dan niks geregeld hebt breng je niet alleen je eigen levensonderhoud, maar ook je onderneming in gevaar. FONDZ helpt je om dit risico aanzienlijk te beperken. FONDZ is stukken voordeliger dan kostbare verzekeringen, en geeft wel de zekerheid die je zoekt. Doe mee, en regel je zaak echt goed!

FONDZ.nl ‘goed voor elkaar’

FONDZ, Goed voor elkaar!

info@fondz.nl

Meer en Duin 365, 2163 HE Lisse